Auton varaosat – Black Friday 2024

Kun tarvitset autollesi varaosia, oikeiden osien löytäminen voi olla haastavaa ja kallista. Vaikka tarvitsisit mekaanikon asentamaan auton varaosat autoosi, osien hankkiminen itse etukäteen voi säästää merkittävästi rahaa. 

Kun osaat etsiä varaosia oikeista paikoista, kuten osoitteesta Trodo.fi ta Black Friday-tarjousten aikaan, voit onnistua löytämään tarvittavat auton varaosat edullisesti.

Näin löydät oikeat auton varaosat autoosi

Kun on aika hankkia autoon varaosia, on tärkeää pitää mielessä muutamat tärkeät asiat oikeiden ja edullisten varaosien löytämiseksi.

1. Tunne autosi

Paras tapa oikeiden varaosien löytämiseen on tietää tarkalleen, millainen auto sinulla on. Tämä saattaa kuulostaa itsestäänselvältä, mutta yllättävän monet ihmiset eivät tiedä autonsa merkkiä, mallia, vuosimallia ja sarjaa. Etenkin silloin, jos auto on ostettu käytettynä.

Hyvä uutinen on se, että kaikki tämä tieto löytyy autosi käyttöoppaasta. Jos sinulla ei ole sitä, tarkista auton rekisteriotteesta. 

2. Tunne autosi valmistenumero

Jokaisella autolla on oma ainutlaatuinen valmistenumero(VIN-tunnus), joka sisältää kaikki tiedot autostasi: sen merkin, mallin, jopa värin. Kun tiedät VIN-tunnuksesi, oikeiden varaosien löytäminen helpottuu huomattavasti.

Useimmissa autoissa VIN-tunnus löytyy kojelaudan alavasemmasta kulmasta, juuri ohjauspyörän edestä. Toiset autot sijoittavat VIN-tunnuksen moottorin lohkoon, takapyörän kaaren viereen, auton etuosaan ikkunan pesureiden lähelle, kuljettajan puoleisen oven karmin sisään tai alle varapyörään.

3. Ajatko manuaali- vai automaattivaihteisella autolla?

Autosi vaihteistotyyppi voi vaikuttaa merkittävästi tarvittaviin varaosiin, kuten jäähdyttimiin ja moottorin tukivarusteisiin. On siis todella tärkeää ottaa tämä huomioon ennen varaosien etsimistä esimerkiksi netistä Trodo.fi-sivustolta.

4. Onko autosi korkeatehoinen?

Jos ajat erikoismallia tai korkeatehoista autoa, et todennäköisesti itse etsi varaosia. Mutta jos sinulla sattuu olemaan vanhempi malli, sinun on tiedostettava, että autosi saattaa tarvita erilaisia osia verrattuna saman merkin tavallisiin malleihin. Esimerkiksi jarrujärjestelmät voivat poiketa toisistaan.

5. Käytä luotettavia varaosien toimittajia

Internetistä on helppo löytää halpoja varaosia ja Trodo on hyvä paikka aloittaa. Vaikeus piilee siinä, että tiedät varaosien olevan oikeita ja hyvässä kunnossa. Hinta on tärkeä tekijä, mutta on oleellista pitää myös mielessä se, että saat juuri sitä, mistä maksat.

Black Friday tarjoukset ja auton varaosat edullisesti

Kun haluat ostaa autoon varaosia vaikka tulevaisuutta varten, kannattaa tarkistaa kaikki Black Friday tarjoukset marraskuun aikana.

Black Friday alennukset ja tarjoukset voivat auttaa autoharrastajia ja autojen omistajia säästämään paljon rahaa. Voit löytää tarjouksista esimerkiksi tärkeitä varaosia, siivousvälineitä ja työkaluja edullisella hinnalla.

Black Fridayta vietetää vuoden lopulla marraskuun aikana ja monet autojen varaosia myyvät yritykset ottavat osaa Black Weekin rientoihin houkuttelemalla uusia asiakkaita alennetuilla hinnoilla. 

Tarkista siis Black Friday tarjoukset säästääksesi mahdollisimman pitkän pennin autojen varaosia hankkiessasi ja pidä autosi liikennekelpoisena.