Black Friday tarjoukset

Previous Next

Black Friday tarjoukset: etsi parhaat alennukset

Black Fridayn ja Cyber Mondayn aikaan monet kuluttajat etsivät loistavia tarjouksia. 

Black Fridayn ilmiö sai alkunsa Yhdysvalloissa viikonloppuna, jolloin amerikkalaiset aloittivat joululahjojen ostamisen toden teolla. Nykyään Black Fridayta vietetään ympäri maailmaa ja tuhannet vähittäiskaupat tarjoavat alennuksia tuotteilleen houkutellakseen ostajia. 

Vaikka mahtavia tarjouksia onkin tarjolla, kuluttajan kannattaa aina tehdä hieman tutkimusta ja vertailla saatavilla olevia alennuksia.

Black Friday tarjoukset: tehokkaat vinkit parhaiden alennusten löytämiseen

Älä odota marraskuun loppuun asti saadaksesi parhaat Black Friday tarjoukset. Yrityksille on halvempaa aloittaa Black Friday -mainonta marraskuun ensimmäisellä viikolla kuin lähempänä tapahtumaa, joten asiakkaiden kannattaa alkaa etsiä tarjouksia jo varhaisessa vaiheessa.

Monet yritykset alkavat myös tarjota kokeilutarjouksia jo varhaisessa vaiheessa selvittääkseen, mitkä tuotteet ovat suosittuja ja luodakseen ennakko-odotuksia.

Tilaa uutiskirjeitä ja seuraa sosiaalista mediaa

Valmistaudu Black Fridayyn tilaamalla suosikkibrändiesi uutiskirjeitä. Monet yritykset julkaisevat tilaajilleen ensimmäisenä erikoistarjouksia tai rajoitetun ajan voimassa olevia tarjouksia, joten saat etulyöntiaseman.

Kannattaa myös seurata sosiaalista mediaa, sillä monet yritykset tarjoavat eksklusiivisia tarjouksia näiden kanavien kautta.

Tee vertailua ja tutkimusta

Kalliimpien Black Friday -tuotteiden kohdalla kannattaa varmistaa, että tutkit tarjouksia hyvissä ajoin. Jos haluat uuden television, tutki eri merkkejä, kokoja ja ominaisuuksia ja kirjaa ylös tavalliset hinnat. Vertaa näitä sitten Black Friday -tarjouksiin varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen diilin.

Luo shoppailusuunnitelma

Ennen ostosten tekemistä kannattaa luoda selkeä suunnitelma siitä, mitä haluat ostaa. Tämä auttaa sinua pysymään budjetissa. Laadi tarkka lista etsimistäsi tuotteista, määritä niille tietty hintahaarukka ja pysy siinä tinkimättömästi.

Tehokas strategia auttaa sinua vastustamaan hetken mielijohteita. On helppoa antaa innostuksen viedä ja päätyä hankkimaan tarpeettomia tuotteita.

Tokmanni Black Friday arvonta

Black Fridayta juhlitaan myös Tokmannilla ja silloin tällöin Tokmanni voi järjestää arvontoja, joista on mahdollista voittaa upeita palkintoja. Marraskuun aikana kannattaa siis pitää silmät ja korvata auki ja tutkia Tokmannin nettisivuja.

Tokmannin Black Friday tarjoukset ovat odotettuja ja suomalaiset suuntaavat mielellään Tokmannille mahtavia tarjouksia nappaamaan.

Black Friday 2023 Finland

Vaikka Black Friday on amerikkalainen perinne, sitä vietetään myös Suomessa ja monet verkkokaupat ja yritykset ottavat hyödyn irti ihmisten shoppailuinnosta. Parhaat Black Friday tarjoukset ovat sellaisia, joissa on luvassa säästöä sievoisten summien edestä.

Myös Black Week ja Cyber Monday ovat suosittuja aikoja shoppailemiseen. Kannattaakin pitää silmällä erilaisia tarjouksia koko marraskuun ajan.

Suomessa vuoden 2023 puolella yhä useammat yritykset ja yrittäjät hyödynsivät aikaa, jolloin ihmiset kaivavat kukkaronsa esille ja suunnittelevat joululahjoja. Vuoden 2024 aikana Black Friday tarjouksia lienee luvassa yhä enemmän, kun useammat yrittäjät hyppäävät mukaan tähän suosittuun shoppailutrendiin.

Black Friday 2023: millaisia tarjouksia suomalaisille oli tarjolla?

Vuoden 2023 Black Friday oli täynnä erinomaisia tarjouksia aina alennetuista lomamatkoista elektroniikkaan ja muotiin. Monet yritykset ottivat hyödyn irti Black Fridaysta ja suunnittelivat tuotteilleen ja palveluilleen anteliaita alennuksia.

Black Friday tarjoukset 2024 tulevat todennäköisesti pitämään samaa linjaa edellisen vuoden kanssa. On todennäköistä, että Black Friday 2024 tarjoukset sisältävät jälleen alennuksia niin matkailuun, kodinkoneisiin, elektroniikkaan kuin urheiluvarusteisiin. Esimerkiksi Keljon kauppakeskus voi olla hyvä paikka paikallisille nauttia Black Friday tarjouksista.

Black Friday 2023 Eckerö Line – edullisia laivalippuja

Vuonna 2023 Black Fridayn aikana tarjottiin paljon alennuksia myös laivamatkoista. Jos olet kova matkustamaan Suomesta Tallinnaan tai Tukholmaan, kannattaa myös vuonna 2024 pitää silmällä erilaisia laivalippujen tarjouksia.

Niin Eckerö Line kuin Tallink voivat tarjota alennettuja laivalippuja tiettyjen päivämäärien aikana.

Verkkokauppa-tarjoukset netissä ja paikan päällä

Verkkokauppa.com on suosittu shoppailukohde monille. Sieltä voit löytää hyödyllistä elektroniikkaa, puhelimia, tabletteja, kodinkoneita ja harrastuksiin ja vapaa-aikaan liittyviä varusteita ja välineitä.

Black Friday tarjoukset voivat olla saatavilla niin netissä kuin paikan päällä. Kannattaakin tilata Verkkokauppa.comin uutiskirje parhaiden alennusten varalta.

Verkkokauppa mainoslehti

Verkkokauppa.comilla on myös oma mainoslehti ja uutiskirje, joita tutkimalla pysyt ajan tasalla parhaista tarjouksista ja alennuksista. Mainoslehdessä listataan niin tavalliset arkialet kuin Black Friday tarjouset.

Gigantti FI tarjoukset

Jos haluat hankkia esimerkiksi uuden television tai tietokoneen, kannattaa pitää silmällä Gigantin Black Friday tarjouksia sekä Cyber Mondayn alennuksia. Voit parhaassa tapauksessa onnistua säästämään pitkän pennin hintavasta elektroniikasta ja hyvien brändien tuotteista.

Puhelin tarjoukset Black Fridayn aikana

Myös puhelintarjouksia, kuten iPhone ja Samsung tarjouksia, voi onnistua nappaamaan Black Friday alennusten ollessa käynnissä. Jos kiikarissa on uusi puhelin, Black Friday ja Cyber Monday ovat erinomaisia hetkiä tutkia tarjouksia.

Voit esimerkiksi tarkistaa Elisan ja DNA:n puhelintarjoukset Black Fridayn aikana.